REPÜLŐ, SZERENCSEHOZÓ, JÓKÍVÁNSÁG LÁMPÁS
Tuzijatek_Lampion_1.jpgESKÜVORE, SZÜLETÉSNAPRA, NÉVNAPRA, BÁRMILYEN ÜNNEPI ALKALOMRA
- Egyedi
- Látványos
- Nappalra, estére
- Egyszerű használat
- Szabadon használható

Eredete…

Az legkorábbi repülő lámpás az i.sz. III. századból származik, és a lámpásokat katonai információk átadására és jeladásra, segítségkérésre használták.
Működése…
Az évszázadok során szerepe megszelídült, és napjaink ünnepélyeinek egyik legkedveltebb kelléke lett nemcsak Ázsiában, hanem Európában és Amerikában is.
Szín és forma…
Az általunk forgalmazott lampionok két színben és méretben vásárolhatók meg jelenleg. Hengeres fehér és piros szív alakú lámpást kínálunk. Mindkettő mérete meghaladja az egy métert. A papírra tetszőleges szöveg írható vastagon író fi lctollal. A ballonon lehetőség van tetszőleges színű és méretű, grafi kát tartalmazó logo elhelyezésére. A ballonok a legkülönfélébb színekben is rendelhetők.
Használat…
Az ÉGI LÁMPÁS egy speciális papír burából és egy mécsesből álló lámpás. A meggyújtott mécsesből feláramló hő megemeli a papírballont, mely méretétől függően akár 500-1000 méterre is felemelkedhet a csillagfényes éjszakában, és amellett, hogy a közben elsuttogott, vagy akár tollal ráírt kívánságot a csillagok felé repíti, bevilágítja az ünnepet.

Mérete: 70-40x80 cm

Színek: narancs, piros, lila, kék, zöld
Tuzijatek_Lampion_2_narancs.jpgTuzijatek_Lampion_3_piros.jpgTuzijatek_Lampion_4_lila.jpgTuzijatek_Lampion_5_kek.jpgTuzijatek_Lampion_6_zold.jpg
Gömb Lampion
Tuzijatek_Lampion_1_Gomblampion.jpgMéret: 22cm
Színek: fehér, kék, sárga, narancssárga, zöld, piros
Anyaga: papír
Hengeres Lampion
Tuzijatek_Lampion_2_Hengeres_Lampion.jpgMéret: 24cm
Színek: fehér, kék, sárga, narancssárga, zöld, piros
Anyaga: papír
Virágos - Pöttyös Lampion
Tuzijatek_Lampion_3_Viragos_pottos.jpgMéret: 28cm
Anyaga: papír